بهترین مارک الکترود جوشکاری کدام است؟

خلاصه ای از این محتوا:

الکترود جوشکاری یکی از تجهیزات مهم در جوشکاری است. این قطعه یک مفتول فلزی یا گرافیتی است که دور آن […]

بهترین مارک الکترود جوشکاری کدام است؟

الکترود جوشکاری یکی از تجهیزات مهم در جوشکاری است. این قطعه یک مفتول فلزی یا گرافیتی است که دور آن توسط یک پوشش به نام فلاکس احاطه شده است. افرادی که به جوشکاری می‌پردازند، باید از بهترین الکترود جوشکاری و بهترین مارک آن استفاده کنند تا بهترین نتیجه را در جوش شاهد باشند. اما از آنجایی که الکترودها در مارک‌ها و برندهای مختلفی موجود هستند، برخی افراد از بهترین مارک الکترود جوشکاری اطلاعی ندارند. حال باید دید که کدام یک از برندها و مارک‌ها در حال حاضر جزو پرفروشترین مارک‌های الکترود جوشکاری به شمار می‌روند و در میان افراد شناخته شده‌تر می‌باشند.

آشنایی بیشتر با الکترود جوشکاری

الکترود جوشکاری یک قطعه فلزی است که از طریق آن جوش صورت می‌گیرد. این قطعات از پوشش فلاکس برخوردار هستند و جریان برق را به خوبی از خود عبور می‌دهند. الکترودها توسط آمپر بالا ذوب می‌شوند و فضاهای مورد نظر در جوشکاری را به یکدیگر وصل می‌کنند. الکترودهای جوشکاری از انواع مختلفی برخوردار هستند و بر اساس جنس، پوشش و روش ساخت قابل تقسیم می‌باشند. برای شناخت نوع الکترود جوشکاری میتوان به علائم و اعداد نوشته شده بر روی آن توجه کرد. با توجه به این مشخصات میتوان اطلاعات خوبی از آن بدست آورده و از بهترین الکترود جوشکاری برای جوش مورد نظر استفاده کرد.

اگر بخواهیم الکترودها را به طور کلی تقسیم کنیم، به دو دسته مصرفی و غیر مصرفی می‌رسیم:

  • الکترود مصرفی در فرآیند جوشکاری تمام می‌شود و به طور کلی مصرف می‌شود. برای همین است که به این نام معروف است. این دسته از الکترودها از نقطه ذوب پایینی برخوردار هستند و در جوشکاری میگ استفاده میشوند. الکترودهای مصرفی شامل دو نوع بدون روکش و روکش‌دار هستند که نوع روکش‌دار آن از بیشترین استفاده و مزیت برخوردار است.
  • الکترود غیر مصرفی برخلاف نوع مصرفی، تمام نشده و ذوب نمی‌شود. برای همین به آنها الکترودهای نسوز نیز گفته می‌شود. الکترودهای غیر مصرفی در جوشکاری تیگ استفاده می‌شوند و دارای دو نوع کربن دار و تنگستن می‌باشند.

الکترود جوشکاری بر اساس نوع پوشش

 

الکترود جوشکاری بر اساس نوع پوشش

 

همانطور که اشاره شد، الکترودهای مصرفی در دو نوع پوشش دار و بدون پوشش موجود هستند. جنس روکش در این مواد متفاوت است و هر یک دارای خصوصیات خاصی می‌باشند. پوشش اسیدی، قلیایی، روتیلی و سلولزی از انواع پوشش‌های الکترود جوشکاری هستند. پوشش اسیدی سبب تشکیل سرباره بزرگ و صاف و یک جوش صاف و تمیز می‌شود. پوشش قلیایی هم از رطوبت کمی برخوردار است و سبب نفوذ مقدار کمی هیدروژن در جوش می‌گردد.

انتخاب بهترین الکترود جوشکاری

زمانی که قصد اتصال و جوش دادن دو قطعه فلزی به هم باشد، باید از الکترود جوشکاری استفاده کرده و توسط آن فضای خالی بین دو قطعه را پر کرد. با قرارگیری الکترود در میان فضای خالی و جوشکاری آن، جوش و اتصال به خوبی شکل می‌گیرد. در این زمان جریان از الکترود به خوبی عبور می‌کند و یک قوس الکتریکی حاوی مقدار زیادی حرارت تشکیل می‌دهد که این برای ذوب یک فلز در فرآیند جوشکاری لازم است. حال برای اینکه بتوان به جوش خوبی دست پیدا کرد، باید بهترین الکترود جوشکاری را در نظر گرفت. برای این کار هم باید با انواع الکترود جوشکاری و خصوصیات الکترودها در گروه‌های مختلف آشنایی داشته و از بهترین مورد آن استفاده کرد.

برای انتخاب بهترین الکترود جوشکاری باید در ابتدا به فلز مبنا توجه شود. این یعنی باید بدانید که برخی از الکترودها برای برخی از فلزات قابل استفاده نیستند و ماهیت فلز جوش شونده بسیار مهم است. در صورت عدم توجه به این موضوع، جوش حاصل رضایت بخش نخواهد بود. برای همین جهت انتخاب بهترین الکترود جوشکاری و توجه به فلز مبنا، باید با اسامی و نامگذاری الکترودها آشنایی داشته باشید و الکترود مناسب را در نظر بگیرید.

الکترودهای جوشکاری با استفاده از شماره ساخت و تاریخ تولید مورد بسته بندی قرار می‌گیرند. این به این خاطر است که مدت زمان ماندگاری الکترود در کارخانه و بازار مشخص شود و افراد از تاریخ تولید آن به خوبی مطلع شوند. علاوه بر این هم مواردی چون خواص مکانیکی و شیمیایی، وضعیت ذوب و کیفیت، روش نگهداری و انبار کردن الکترود، درجه حرارت خشک کردن، موارد استفاده خاص و توصیه‌های دیگر هم ممکن است روی پاکت و بسته بندی الکترود درج شود. با توجه به این موارد میتوان بهترین الکترود جوشکاری را بهتر انتخاب کرد.

نحوه نامگذاری الکترود جوشکاری به چه صورت است؟

هر الکترود جوشکاری بر اساس یک سری شماره و حروف خاصی نامگذاری می‌شود. نامگذاری این مواد هم به صورت EXXXX است که حرف E در آن بیانگر کلمه الکترود است. دو رقم اول بعد از آن هم بیانگر حداقل استحکام کششی فلز جوش بر حسب Ksi هستند. البته در برخی از الکترودها ممکن است این ویژگی با سه عدد مشخص شود و نامگذاری الکترود به صورت شش کاراکتری انجام شود.

رقم سوم یا همان رقم یکی مانده به آخر از راست هم بیانگر وضعیت مجاز برای جوشکاری الکترود است. برای مثال اگر این عدد برابر با عدد یک باشد، یعنی میتوان از الکترود برای تمام حالات تخت، افقی، عمودی و بالای سر استفاده کرد. و رقم آخر هم در این نامگذاری به نوع روکش و فلاکس الکترود، نوع جریان و قطبیت پیشنهادی برای آن اشاره دارد. این رقم هم از 0 تا 9 بوده که هر یک از آنها مفهوم خاصی دارند.

بهترین مارک الکترود جوشکاری چیست؟

 

بهترین مارک الکترود جوشکاری چیست؟

 

برای اینکه بتوانید بهترین مارک الکترود جوشکاری را در نظر بگیرید و به آن پی ببرید، باید انواع الکترودها و همچنین نوع کاربردشان را به خوبی بشناسید. الکترودهای مصرفی یا غیر مصرفی، سرعت، منبع تغذیه، موقعیت جوش، فلز مبنا و جوش داده شده و.. همگی از عواملی هستند که برای انتخاب الکترود باید مورد نظر قرار بگیرند. برای انتخاب بهترین الکترود جوشکاری، باید دقت زیادی شود تا الکترود بهترین عملکرد را داشته باشد و دچار خرابی و یا افتادن در جوش نشود.

بهترین مارک‌های جهانی الکترود جوشکاری:

الکترودهای جوشکاری در مارک‌ها و برندهای مختلفی موجود هستند که میتوان از میان آنها چند مدل را به عنوان بهترین مارک الکترود انتخاب کرد. در اینجا به چند مارک معروف جهانی الکترود و سپس بهترین مارک‌های ایرانی اشاره می‌کنیم:

  • بلک استالون
  • بلو دمون
  • برنارد
  • کراون
  • هایپرترم
  • جکسون
  • بریکرز
  • جی کی ورلدواید

از جمله مارک‌های معروف ایرانی الکترود جوشکاری هم میتوان به آما و میکا اشاره کرد. برند آما در سال 1338 تاسیس شد و هر ساله حجم انبوهی از مواد را روانه بازار کرد. برند میکا هم از سال 1378 کار خود را آغاز کرد و در مدتی کوتاه به یکی از تامین کنندگان اصلی الکترود جوشکاری در کشور تبدیل شد. در حال حاضر این دو برند جزو برندهای مطرح ایرانی الکترود جوشکاری هستند که افراد میتوانند از میان آنها بهترین الکترود جوشکاری را خریداری نمایند. برند الکترود یزد هم در این زمینه از شهرت خوبی برخوردار است و الکترودهای مرغوبی را به بازار عرضه می‌کند.

خرید الکترود جوشکاری با بهترین کیفیت و بهترین مارک از پاشاجوش

برای اینکه بتوانید بهترین الکترود جوشکاری را انتخاب و خریداری کنید، بهتر است در ابتدا بهترین مارک الکترود جوشکاری را در نظر بگیرید. چرا که الکترودهایی که از مارک و برند شناخته شده‌ای برخوردار هستند، کیفیت بالایی هم دارند. الکترود مورد نظر نباید از ناخالصی و یا نقص مکانیکی برخوردار باشد تا در زمان جوشکاری دچار از دست رفتن مقاومت خود نشود و فرآیند جوشکاری بدون اختلال به پایان برسد. از این رو برای انتخاب بهترین الکترود باید به کیفیت و برند آن توجه داشته باشید و سپس به سراغ مناسبترین اندازه و ضخامت بروید. برای خرید الکترود جوشکاری با بهترین کیفیت و برند، میتوانید از فروشگاه پاشاجوش اقدام نمایید. در این فروشگاه انواع الکترود جوشکاری در مدل‌ها و برندهای مختلف موجود و قابل خرید می‌باشند.

قیمت بهترین مارک الکترود جوشکاری

 

قیمت بهترین مارک الکترود جوشکاری

 

قیمت الکترود جوشکاری بر اساس عوامل مختلفی تعیین می‌شود. در واقع در تعیین قیمت الکترود عواملی نقش دارند که از جمله آنها باید به برند و مارک الکترود جوشکاری، نوع بسته بندی، استاندارد، ابعاد و نوع پوشش اشاره کرد. بدیهی است الکترودهایی که از کیفیت و مارک قابل قبولی برخوردار هستند، قیمت خریدشان نیز بیشتر است. برای همین جهت اطلاع از قیمت بهترین مارک الکترود جوشکاری بهتر است با فروشگاه پاشا جوش تماس بگیرید و با توجه به نوع پوشش و ابعاد مورد نظر خود، از قیمت آن جویا شوید.

جمع بندی

الکترودهای جوشکاری از جمله لوازم مهم در صنعت جوشکاری هستند که در برندها و مارک‌های مختلفی موجود می‌باشند. همانطور که اشاره شد این مواد در مارک‌های ایرانی و خارجی موجود هستند که به خاطر نوسانات و افزایش نرخ دلار، قیمت الکترود جوشکاری خارجی بیشتر از نوع داخلی است. از طرفی برخی از الکترودهای تولید داخل از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند و با برخی از نمونه‌های خارجی برابری می‌کنند. از این رو میتوان برای صرفه جویی و کاهش در هزینه‌های خود از الکترود جوشکاری ایرانی استفاده کرد. از بهترین مارک الکترود جوشکاری ایرانی میتوان به آما و میکا و از بهترین مارک الکترود جوشکاری جهانی و خارجی میتوان به بلک استالون، بلو دمون، برنارد و کراون اشاره کرد. جهت خرید بهترین مارک الکترود جوشکاری میتوانید از فروشگاه پاشاجوش اقدام نمایید.

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x