الکترود روتیلی برای جوشکاری

خلاصه ای از این محتوا:

الکترود روتیلی برای جوشکاری به عنوان بهترین ابزار صنعت جوشکاری شناخته شده است که می تواند به بهترین شکل جوشکاری […]

الکترود روتیلی برای جوشکاری

الکترود روتیلی برای جوشکاری به عنوان بهترین ابزار صنعت جوشکاری شناخته شده است که می تواند به بهترین شکل جوشکاری های قوسی را انجام دهد و برای فولادهای مقاوم بسیار پرکاربرد است به همین خاطر از این نوع الکترود در صنعت جوشکاری بسیار استفاده می شود؛ اما به صورت کلی الکترود روتیلی برای جوشکاری ورق های نازک خیلی مناسب است.

الکترود روتیلی برای جوشکاری موجب می شود تا قوس به راحتی شکل گرفته و ایجاد شود و پایداری بسیاری مناسبی داشته باشد؛ استفاده از الکترود روتیلی بسیار آسان بوده و برای صنایع مختلفی هم کاربرد دارد به همین خاطر تقاضا برای خرید آن در صنایع گوناگون به وفور دیده می شود.

در ادامه این مقاله با الکترود روتیلی برای جوشکاری، انواع و کاربرد آن آشنا می شوید بنابراین برای آشنایی هر چه بیشتر و بهتر با این نوع الکترود برای جوشکاری حتما تا پایان همراه ما باشید.

الکترود روتیلی چیست؟

الکترود در واقع یک میله فلزی است که کاربرد عبور جریان برق را دارد، این الکترودها به دو دسته تقسیم می شوند یک دسته از آنها حین انجام کار ذوب می شوند و دسته دیگر در حین انجام کار ذوب نمی شوند؛ به همین خاطر است که الکترودهای مناسب جوشکاری با دو دسته ذوب شونده و غیر ذوب شونده شناخته شده اند.

یکی از بهترین و پرکاربردترین الکترود هایی که در بازار عرضه می شود، الکترود روتیلی است که در صنعت جوشکاری کاربردهای بی نظیری دارد زیرا در صنعت جوشکاری قوسی باید از الکترود روتیلی استفاده کرد چرا که روتیل باعث می شود که قوس راحت تر شکل بگیرد و پایداری مناسبی داشته باشد.

نام الکترود روتیلی از اکسید تیتانیوم گرفته شده است زیرا مقادیر بسیار زیادی از این محصول را تیتانیوم تشکیل داده است به طوری که پوشش الکترود روتیلی از تیتانیوم است؛ به همین خاطر پایداری و مقاومت بالایی دارد و می توان با این الکترود روتیلی در زمان جوشکاری از هر دو جریان AC و DC بهره مند شد.

الکترود روتیلی در صنعت جوشکاری ظاهری صاف و یکدست ایجاد می کند و به خاطر حرکت سریع و قدرتمند خود خیلی زود درزها را پر می کنند به همین خاطر برای درزهایی که بینشان خالی است مورد استفاده قرار میگیرد؛ همچنین ناگفته نماند که قابلیت پل زنی در اتصالات هم برعهده دارد.

انواع الکترود روتیلی

 

انواع الکترود روتیلی

الکترودهای روتیلی با توجه به کاربردهایی که دارند به دو دسته ذوب شونده و غیر ذوب شونده تقسیم می شوند؛ که در ادامه با این دو دسته بیشتر آشنا می شوید.

الکترودهای ذوب شونده

گروهی از الکترود روتیلی هستند که خاصیت ذوب شوندگی را دارند که این گروه خود به سه دسته تقسیم می شود: الکترود روتیلی روپوش دار، الکترود روتیلی بدون روپوش و الکترود روتیلی توپودری.

الکترودهای غیر ذوب شونده

دسته دیگری از الکترود روتیلی به نام غیر ذوب شونده شناخته شده است که این دسته هم خود به دو دسته تقسیم بندی شده است: دسته اول جوش مقاومتی و دسته دوم THG است.

کاربرد الکترود روتیلی

 

کاربرد الکترود روتیلی

 

الکترود روتیلی از پرکاربردترین الکترودها در صنایع مختلف است زیرا با شرایط جوی مختلفی سازگار است و کار کردن با آن بسیار آسان است به گونه ای که در کمترین زمان ممکن می توان بهترین عملکرد را از آن دید به همین خاطر به عنوان بهترین الکترود در صنایع مختلف شناخته شده است.

اگر هنگام جوشکاری، ظاهر و شکل سازه برایتان اهمیت زیادی دارد باید به سراغ الکترود روتیلی بروید زیرا یکی از بهترین ویژگی ها و کاربردهای این نوع الکترود همین است که موجب می شود ظاهری صاف و تمیز برای سازه ایجاد شود و بازده کاری هم بالاتر می رود.

از دیگر ویژگی های الکترود روتیلی می توانیم به کاربرد آن در محیط های مرطوب اشاره کنیم زیرا این نوع الکترود کمترین واکنشی هم در این محیط ها از خود نشان نمی دهد؛ به همین خاطر هرجا که رطوبت وجود داشت می توانید به سراغ جوشکاری از طریق الکترود روتیلی بروید.

به کمک الکترود روتیلی می توان قطره های جوش را ریزتر کرده و پل زنی را آسان تر کرد، بنابراین از دیگر کاربردهای الکترود روتیلی می توانیم به امکان پل زنی در اتصالات اشاره کنیم.

از دیگر کاربردهای بسیار عالی الکترود روتیلی می توانیم به جوشکاری ورق هم اشاره کنیم؛ همانطور که پیشتر هم خواندید الکترود روتیلی برای جوش دادن ورق ها هم مورد استفاده قرار میگیرد.

سربار تولید شده از الکترود روتیلی خاصیت جداپذیری دارد؛ زیرا گرده حاصل از جوش منظم و ظریف است و سربار می تواند به راحتی از جوش جدا شود.

فواید الکترود روتیلی

 

فواید الکترود روتیلی

 

یکی از بهترین مزیت های الکترود روتیلی این است که با استفاده از این نوع الکترود کار آسان تر می شود و بازده کاری نیز بالاتر می رود به همین خاطر می توان به عنوان سریع ترین و موثرترین الکترود از آن نام برده می شود.

درزهای صاف و یکدست، تمیزی سازه، عدم ایجاد برش، عدم گودی و… از بهترین مزیت های الکترود روتیلی است که موجب می شود کار با آن با زیبایی هرچه تمام تر به پایان برسد و با رضایت بیشتر متقاضیان همراه باشد.

الکترود روتیلی نیاز به خشک کردن ندارد و پس از استفاده نیاز به خشک کردن و صبر کردن طولانی مدت نیست و مجدد می توانید از آن استفاده کنید.

با الکترود روتیلی جوشکاری در همه ی حالت ها امکان پذیر است به همین خاطر کاربرد گسترده ای در صنایع مختلف دارد.

قوس الکترود روتیلی به راحتی شکل میگیرد و پایداری بالایی دارد.

از دیگر فواید الکترود روتیلی در جوشکاری می توانیم به قابلیت پل زنی آن اشاره کنیم؛ توانایی پل زنی در اتصالات از بهترین ویژگی های الکترود روتیلی است.

به دلیل وجود مقادیر بالایی از سدیم و پتاسیم در الکترود روتیلی قوس ایجاد شده نفوذ کمتری را ایجاد می کند به همین خاطر شاهد نفوذی متوسط هستید.

به طور کلی الکترود روتیلی از انواع الکترودهای در دسترس است که به راحتی می توانید به آن دسترسی داشته باشید، کار کردن با این نوع الکترود بسیار آسان است و در کمترین زمان ممکن می توان آن را یاد گرفت و آموزش دید، همچنین از دیگر فواید آن می توانیم به هزینه پایین اشاره کنیم.

جمع بندی

الکترود روتیلی میله ای فلزی است که به دو دسته ذوب شونده و غیر ذوب شونده تقسیم می شود و به دلیل کاربرد گسترده و ویژه ای که دارد موجب شده تا در صنایع مختلفی از آن استفاده شود، کارکردن با الکترود روتیلی بسیار آسان بوده و در کمترین زمان ممکن انجام می شود ، با الکترود روتیلی می توانید ظاهری زیبا و صاف و یکدست برای سازه ایجاد کنید.

اگر قصد خرید الکترود روتیلی و لوازم جوشکاری را دارید می توانید این کار را از طریق پاشاجوش انجام دهید زیرا این شرکت مواد مصرفی جوشکاری را با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت ارائه می دهد و به عنوان بهترین شرکت های عرضه کننده لوازم مصرفی جوشکاری شناخته شده است به همین خاطر با خیالی آسوده می توانید اقدام به خرید لوازم جوشکاری مورد نیاز خود کنید.

برای خرید الکترود مورد نیاز خود برای جوشکاری فقط نیاز است که وارد سایت پاشاجوش شوید و با بهترین هزینه الکترود روتیلی برای جوشکاری را تهیه نمایید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x